Tisknout stránku - Foobar2000

Fórum ÚNSS

Informačné technológie => Prístupné programy a hry => Téma založeno: admin 4. Leden 2010, 12:54:29

Název: Foobar2000
Přispěvatel: admin 4. Leden 2010, 12:54:29
Systémovo nenáročný prehrávač obľúbených audio súborov WAV, AIFF, VOC, AU, SND, Ogg Vorbis, MPC, MP2, MP3, MPEG-4 AAC a ďalších. Prehráva tiež audio CD. Podporuje vytváranie a načítanie playlistov. Program je rozšíriteľný pomocou modulov, ktoré sú dostupné na web stránke produktu.

Odkaz na stránku programu: http://www.foobar2000.org/ (http://www.foobar2000.org/)
Název: Re: Foobar2000
Přispěvatel: Marek 11. Leden 2010, 13:36:17
Po 8 rokoch vývoja sme sa konečne dočkali verzie 1.0. Za zmienku stojí podpora CDTextu a všetkých variantov WMA streamov.
Název: Uzitocne doplnky, ktore pouzivam
Přispěvatel: Marek 1. Únor 2010, 18:09:59
foo_discogs: Komponent na tagovanie albumov pomocou databázy discogs.
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_discogs (http://www.foobar2000.org/components/view/foo_discogs)

foo_dsp_winamp.dll - Winamp DSP bridge: plugin umoznuje pouzivat DSP efekty z Winampu vo Foobare.
http://pelit.koillismaa.fi/plugins/show.php?id=149 (http://pelit.koillismaa.fi/plugins/show.php?id=149)

foo_input_ds.dll - Directshow Input: uzitocny plugin, ktory je mozne pouzit na prehravanie audio stopy video suborov vo Foobare.
http://pelit.koillismaa.fi/plugins/show.php?id=244 (http://pelit.koillismaa.fi/plugins/show.php?id=244)

foo_podcatcher.dll - Podcatcher: umoznuje stahovat, prehravat a spravovat audio podcasty priamo vo Foobare.
http://www.foobar2000.org/components/vi ... podcatcher (http://www.foobar2000.org/components/view/foo_podcatcher)

foo_shutdown.dll - Shutdown: umozni vypnut/uspat pocitac po dokonceni prehravania.
http://pelit.koillismaa.fi/plugins/show.php?id=136 (http://pelit.koillismaa.fi/plugins/show.php?id=136)

foo_burninate.dll - Audio CD Writer: umoznuje vytvorit Audio CD z vybranych stop/playlistu.
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_burninate (http://www.foobar2000.org/components/view/foo_burninate)

Foo_seekbox.dll - SeekBox: umoznuje skocit na zadany cas vo formate mm:ss.
 http://www.foobar2000.org/components/view/foo_seek_box (http://www.foobar2000.org/components/view/foo_seek_box)

Repozitar ostatnych komponentov najdete na:
http://foobar2000.org/components (http://foobar2000.org/components)
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: olesoft 18. Květen 2011, 20:03:45
Prajem pekný deň! Chcel by som upozorniť na nefunkčnosť linku na plugin foo_input_ds.dll tento link mi nechce fungovať. http://pelit.koillismaa.fi/plugins/show.php?id=244

Zháňam tento plugin, ale zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť funkčnú verziu. Za pomoc vopred ďakujem.
S pozdravom František Ollé
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: Marek 18. Květen 2011, 22:12:07
Ahoj. Mal by som upratat nefunkcne linky, vdaka za postreh.

Kym sa tak stane, tu je funkcny:
http://haali.su/fb2k/
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: ondrej_rosik 25. Srpen 2013, 22:14:59
Ahojte, viete mi poradit, ako v cistej instalacii Foobaru nastavim to jednoduche zobrazenie? Teda tabulatorom chcem mat dostupny len zoznam skladieb a zalozky s playlistami. Kedysi som to uz robil, ale neviem si spomenut ako a kde.
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: Marek 25. Srpen 2013, 23:14:10
Ahoj, vieme.
Preferences > Default User Interface, najdes tlacidlo quick setup.
v dialogu, ktory sa ti otvori si najdes prvy z troch zoznamov a potom pomocou objektovej navigacie najdes polozku  Simple playlist + tabs, ktoru aktivujes. Je dobre ist objektovou, lebo sa to inak hned aktivuje a stratis fokus. Mozes este teoreticky ist aj stlacenim s priamo na tu polozku, su tam dve veci na s a tato je prva.
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: ondrej_rosik 26. Srpen 2013, 17:17:50
Diky, funguje, marilo sa mi, ze sme tam cosi spekulovali s objektovou, ale nevedel som ani co hladat.
Název: prehrávanie audio stopy z Youtube priamo vo Foobare
Přispěvatel: ondrej_rosik 2. Červen 2014, 11:39:08
Youtube component pre Foobar 2000 dokáže vyhľadávať na youtube a prehrávať audio stopu z videí.

Doplnok nainštalujeme tak, že obsah archívu skopírujeme do priečinka components v priečinku Foobar 2000.

V menu file nám pribudne položka Add youtube url(s). Po jej aktivovaní môžeme vložiť priamo url na youtube video, playlist alebo kanál. V prípade playlistu alebo kanála sa pridá do playlistu viacero položiek.
súbory v playliste prehrávame tak, ako lokálne súbory. Ak na youtube videu vyvoláme kontextové menu, nájdeme tam podmenu youtube source, z ktorého môžeme kliknúť napr watch on youtube, ak chceme otvoriť video v prehliadači.
Funguje aj možnosť convert, takže audio môžeme uložiť na disk (skúšal som kopírovanie cez file operations, ale to u mňa píše chybu).

Ak chceme vyhľadávať, v menu view aktivujeme položku Youtube source.
Tu vyberieme záložku Search. Tabulátorom sa presunieme do poľa, kam zadáme, čo hľadáme a stlačíme enter.
Kurzor sa presunie do zoznamu s výsledkami. Ak na výsledku stlačíme enter, vloží sa vybratý klip do aktuálneho playlistu.

Komponent má aj svoje nastavenia v menu preferences, zatiaľ ale neviem prísť na to, ako ich meniť.

odkaz na stránku s komponentom:
http://fy.3dyd.com/home
odkaz na stiahnutie
http://download.3dyd.com/foo_youtube_0.0.17_ffmpeg.zip
Název: Re:prehrávanie audio stopy z Youtube priamo vo Foobare
Přispěvatel: peter 3. Červen 2014, 14:54:46
tak toto je fakt dobre.
Název: Re:prehrávanie audio stopy z Youtube priamo vo Foobare
Přispěvatel: Marek 3. Červen 2014, 19:03:07
K nastaveniam: podarilo sa mi to sice aj objektovou navigaciou NVDA, ale najlepsim riesenim je zaciarknutie moznosti "Use preferences branch instead of tabs", ktoru najdeme v Advanced Preferences rozbalenim Tools>Youtube Source. Po jej zaciarknuti vznikne samostatna vetva Youtube Source a vsetky ovladacie prvky budu v poradi tabulatora.

Edit: Instalovat sa da tak, ako popisal Ondrej, ale trosku cistejsi sposob je:
- otvorit Preferences>Components vo Foobare,
- aktivovat tlacidlo Install
- v dialogu, ktory sa otvori, vyhladat komponent, ktory chceme nainstalovat (v tomto pripade foo_youtube)
- aktivovat tlacidlo Apply
- na poziadavku o restart Foobaru odpovedat aktivaciou OK.
Název: Re:prehrávanie audio stopy z Youtube priamo vo Foobare
Přispěvatel: ondrej_rosik 3. Srpen 2014, 18:30:20
Ahojte, len jedna vec.
Ak vam doplnok prestane fungovat (nefunguje prehravanie a pod), skuste pozriet na stranke, ci nevysla nova verzia. Zda sa, ze autor reflektuje zmeny, ktore vyvojari Youtube robia a doplnok aktualizuje.
Název: Nejaky doplnok na zalozky
Přispěvatel: ondrej_rosik 1. Únor 2015, 14:35:20
Ahojte,
skor, nez prehladam repozitar, spytam sa tu. Mate skusenosti s nejakym pluginom, ktory by vedel robit vo foobare zalozky? viem, ze Foobar si vie pamatat poslednu poziciu, ale  to riesi situaciu len do momentu, kym sa nerozhodnem prehravat nieco ine. Teda citam audioknihu, potom si pustim cosi ine a chcem sa k rozcitanemu vratit. Preto hladam nieco, co by si vedelo zapamatat poziciu v subore a udaj si ulozit napr do metadat suboru alebo hoci aj do externeho suboru, ako to robi rockbox. Pouzivate nieco taketo?
Název: Re:Nejaky doplnok na zalozky
Přispěvatel: Marek 1. Únor 2015, 15:20:01
Ahoj,
ja pouzivam playlist attributes. Mozes si vytvorit napr. playlist knihy a vytvarat si zalozky len pre tento playlist. Nevyhodou ale je, ze do externeho suboru ani do tagov to neuklada.
Existuje ale aj samostatny komponent na zalozky, tusim foo_bookmarks. V repozitari som ho ale nenasiel.

Playlist Attributes najdes tu: http://www.foobar2000.org/components/view/foo_playlist_attributes
Název: zmena pismena playlistu
Přispěvatel: svoncinarova 2. Únor 2015, 22:42:07
ahojte, a ja mam iny problem, ktory uz mesiace neviem vyriesit.
Okrem nainstalovaneho foobaru mam aj prenosny, a chcela by som aby mi v nom fungovali playlisty co mam vytvorene v foobare na pc.
na externom disku mam tie iste umiestnenia skladieb ako aj na disku C.
cize mne by stacilo dokazat zmenit pismeno playlistu z napr C na E a islo by to.
lebo ja mam skratka np:
c adela trance
a
e adela trance
atd. takze zmena pismena by pomohla. len kde to urobit? zdasa ze bezne uzivatelske prostredie foobaru to nikde neponuka.
a nechcem tvorit nove playlisty na externom disku, lebo ak pridem zase na ine pc tak tam moj externy disk uz trebars nebude mat pismeno e ale napr h a zas to nebude fungovat.
pozna na to niekto nieco?
Název: Re:zmena pismena playlistu
Přispěvatel: Marek 2. Únor 2015, 23:25:36
Ahoj,
Ak si nainstalujes Foobar ako prenosnu aplikaciu a budes ho mat na tej istej jednotke ako hudbu, bude to fungovat presne tak ako by si rada. A potom staci uz len rovnako na externy disk skopirovat foobar a hudbu tak, aby bola relativna cesta ta ista.

Ak nemas playlisty ulozene priamo vo Foobare ale externe napr. v m3u suboroch, mozes urobit to, ze playlist ulozis na tu istu jednotku, na ktorej je hudba. Vtedy sa pismeno jednotky do playlistu neuklada.

Edit: Cast o prenosnom Foobare beriem spat, plati to pre kniznicu, nie pre playlisty. Takze jedine ti ostava ulozit externe do m3u.
Název: Re:prehrávanie audio stopy z Youtube priamo vo Foobare
Přispěvatel: svoncinarova 4. Únor 2015, 13:00:33
ahojte,

ja len takuto vec.
ak chcem aby sa mi vsetka hudba na ktorej dam mimo foobaru enter posielala do playlistu docasne, (tak som si ho pomenovala) tak v preferences na Shell Integration zaciarknem Always send new files to playlist:, a vedla do policka napisem docasne. dam apply potom ok a funguje to.

da sa nieco podobne spravit aj pre plugin youtube?
 ze ked prehram cokolvek s youtube tak to najdem v playliste youtube a nie napr ako sa mi dnes stalo, ze som prehravany subor nasla v playliste trance a okrem neho sa mi vsetok doterajsi obsah toho playlistu zmazal...

egzistuje aj na toto nejaka rada?
Název: Re:prehrávanie audio stopy z Youtube priamo vo Foobare
Přispěvatel: Marek 4. Únor 2015, 19:22:14
Ahoj,
konkretny playlist, do ktoreho by hadzal vsetky linky z Youtube sa mu nanutit neda. Da sa to jedine tak, ze nedas na polozke, ktoru chces zo zoznamu vysledkov prehrat, enter, ale pojdes cez kontext a tam mas tieto moznosti:
1. Sent to current playlist and play - odoslat do aktualneho playlistu a prehrat (predvolene nastavenie, ktore sa ale da zmenit)
2. Add to current playlist and play - pridat do aktualneho playlistu a prehrat: prida polozku na koniec playlistu, v ktorom aktualne si
3. Send to new playlist and play - odoslat do noveho playlistu a prehrat: vytvori sa ti novy playlist, v ktorom budu prehravane polozky. Playlist je ale novy po kazdom pouziti prikazu, takze moze to byt casom celkom fajn neporiadok, ak si zabudneme pretriedit takto vytvorene playlisty.
4. Hold CTRL key to set it as default - drzte CTRL, aby ste prikaz nastavili ako predvoleny: toto je len pomocny text, nie polozka. Autor ma trosku divne predstavy o ponukach (este sa k tomu dostaneme). Tento tip budeme potrebovat. Sposobi, ze ak vojdeme do kontextu a najdeme polozku Add to current playlist and play a aktivujeme ju kombinaciou CTRL+Enter, nastavi sa tato akcia ako predvolena. Nabuduce uz teda nebudeme musiet lozit do kontextu, ale po stlaceni klavesu Enter na polozkach, ktore chceme prehrat, sa pridaju na koniec aktualneho playlistu.
5. Hold SHIFT key to close window - drzte klaves Shift pre zatvorenie okna: Tiez len pomocny text. Ak aktivujeme polozku z kontextu pomocou Shift+Enter, vykona sa pozadovana akcia a okno Youtube Source sa zatvori.

No a este k tym podivnostiam v kontextovej ponuke: Mozno si si vsimla, ze prikazy tam nie su uvedene presne tak ako popisujem. To preto, ze autor rozdelil prikazy do dvoch stlpcov. Ak chceme teda precitat cely prikaz, musime si precitat jeho prvu cast hornou a dolnou sipkou a jeho druhu cast najdeme v stlpci vpravo, cize pravou sipkou sa dozvieme kompletne znenie prikazu.
Název: Re:prehrávanie audio stopy z Youtube priamo vo Foobare
Přispěvatel: ondrej_rosik 5. Červenec 2015, 15:22:21
Ahojte, z casu nacas sa mi stava, ze sa prehavanie z youtube necakane zastavi asi tak 30 sekund pred koncom, tusite, co to moze sposobovat?
Název: chcem na pretacanie pouzivat sipky. Pojde to?
Přispěvatel: ondrej_rosik 24. Červenec 2016, 19:40:14
Ahojte,
Prave som tu riesil celkom delikatny problem s Foobarom. Jeden kamarat za mnou prisiel s tym, ze mu nefunguje pohyb po panely ponuk sipkami. Tak som samozrejme pohrabal nastavenia, vsetko mozne pozapinal povypinal, zavolal vidiacu osobu... az som nakoniec zistil, ze cely problem je v sipkach. Totiz on si nastavil sipky na pohyb po audio, teda pretacanie dopredu, dozadu. Cize mu funguje aj po stlaceni altu namiesto pohybu po polozkach v menu. Mne sa toto nestalo, lebo ja pouzivam na pretacanie sipky so shiftom. Cize otazka: Daju sa na pretacanie vo foobare nastavit sipky, ale tak, aby fungovali len v playlist view a nepretacali aj pri prezerani menu?
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: Marek 24. Červenec 2016, 20:27:00
Po trosku dlhsom poste kratka odpoved: nie, nepojde to. :)
Název: Ako prinutit fobar prehrat wavko, ktore je vlastne mp3
Přispěvatel: ondrej_rosik 14. Listopad 2016, 13:10:32
Ahojte,
V nasej firme sme pred par dnami presli na novy vysielaci system. Ten si vsetko uklada vo formate mp3 256 kbps, 48 KHZ. lenze z nejakeho divneho dovodu si tieto svoje subory uklada s priponou wav. Teda je to mp3, ale pripona wav. Ja si obcas kontrolujem, ci su subory tam, kde maju byt a chcem vediet, ci aj hraju. Foobar mi ale takyto subor neprehra. Musim ich teda kopirovat k sebe, premenovat na mp3 a prehrat (lokalne premenovat nemozem, lebo v tom adresari mozem len citat). Zda sa mi to zbytocne zdlhave. Mam tu ale VLC, ktory taketo sialenstva prehrava. Otazka znie - dalo by sa to nejako docielit aj vo foobare? zatial mam teda dve moznosti. Bud nastavit na vsetky wavka u seba v pocitaci vlc (co mi velmi nevyhovuje), alebo kopirovat k sebe, premenovat, prehrat, zmazat. Co by ste odporucili? Architekturu draheho profesionaneho systemu zmenit nemozem.
Název: re: Ako prinutit foobar prehrat wavko, ktore je vlastne mp3
Přispěvatel: ondrej_rosik 14. Listopad 2016, 13:45:08
Este som zabudol. Foobar pri pokuse prehrat takyto subor len ukaze, ze playback stopped. Ked dam file properties, ukaze pekne, ze je to stereo, 16-bit, 48, 256, mp3, este aj dlzka zda sa sedi. Len to odmieta prehrat. Co je sranda, tak ked ten subor premenujem na mp2 tak vtedy hra, hoci je to mp3. Povodne som myslel, ze sa to nejako zle importovalo zo stareho systemu, kde sme mali prave mp2.
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: peter 14. Listopad 2016, 18:12:16
Ahoj,
Jej aky pekny problemik. Ak s tym nevie nieco rovno foobar, tak mi napada take "hrave" riesenie. :)
pouzit mklink na vytvorenie symbolickej linky s nazvom a.mp3 a tu potom poslat foobaru. Aj si to tu skusam, zda sa, ze to funguje. Snad mozem predpokladat, ze mas suborovy system ntfs (na fat32 alebo comsi podobnom by to bolo problematicke).
mklink potrebuje bezat ako administrator, takze by som asi postupoval nasledovne.
Cele by som to zbuchal v autohotkey, bude to par riadkov
1. V nejakom priecinku tmp (napriklad si vyrob c:\tmp) vymaz subor a.mp3, nech mame istotu, ze tam ziaden nieje
2. Pomocou schranky zisti cestu k suboru na ktorom je prave kurzor (pozri si riesenie v shortcuts u mna, tam to pouzivam)
3. mklinkom vyrob linku
mklink c:\tmp\a.mp3 %subor%
4. Ak sa podarilo, tak na nu zavolaj foobar 2000.
Takyto skriptik by som si zavesil na nejaku skratkovu kombinaciu, ktoru by som pouzival v explorery, alebo free / total commandery, proste bude to fungovat hoci kde.
Ako som uz napisal, mklink chce byt administrator, takze skript spusti ako admin. Z bezpecneho hladiska jemne nesimpaticke riesenie, ale tak je to prve, co mi napadlo.
Peter
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: ondrej_rosik 15. Listopad 2016, 11:12:11
Pocuj, tebe to skutocne funguje? Ja som si zatial spravil jednoduchy skript, ktory na skratku posle na mklink cestu zo schranky a potom prehra subor C:\temp\a.mp3. Vysledok je takyto: V C:\temp mi skutocne vznikol subor, ktory sa vola a.mp3. foobar ho ale neprehra. Ked si vo foobare dam vlastnosti, smeruje to na povodny subor G:\ondrej\test\skuska.wav, ktory by teda mal hrat. Nieco bud robim zle, alebo narazame na problem ze je to windows 10 a funguje to tu trosku inak ako by sme cakali. Skusim ale este inu vec, ty mas v shortcuts aj nejake prehravanie rovno v ahk, schvalne skusim, co sa stane ak mu podhodim takyto sialeny subor. Alebo rovno ho necham urobit cely ten proces - skopiruj, premenuj, spusti? :D
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: peter 15. Listopad 2016, 14:30:07
No to kopirovanie a prehravanie sa mi zdalo byt strasne zdlhave ( mne by sa nechcelo cakat) preto som navrhol linku. A u mna to funguje. Testujem aj link na sietovy disk pripojeny na pismenko cez net use. Je ale pravda, ze som si neurobil rovno ahk script. Iba som spustil cmd ako admin, urobil som
mklink d:\a.mp3 h:\a.wav
a potom som skusmo prehral a.mp3 vo foobare a ide. Nechce sa mi vidiet, ze by to vo win 10 takto pobabrali. Ako posielas tu mp3 foobaru? Sak pastni ahk ak chces. Mozem rovno u seba vyskusat tvoj ahk.
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: ondrej_rosik 15. Listopad 2016, 15:00:44
Ano, kopirovanie bolo skor myslene ako for, to uz radsej to vlc. Ja to A.mp3 viem spustit a rovno cez explorer, teda idem na C:\temp\a.mp3 a dam enter a vysledok je ten isty. Skript vyzera takto
!^p::
{
Run, %comspec% /c mklink c:\temp\a.mp3 %clipboard%
sleep,1000
run,c:\temp\a.mp3
}

Potom spustim ahk, idem na subor a skopirujem ho do schranky. nasledne stlacim ctrl+alt+p. Foobar sa sice spusti, v playliste je subor, ale stale nehra. Okrem toho ked pozriem file properties, uz vidim ze otvoril ten povodny wav subor. Zatial to testujem u seba lokalne, mam tu jeden subor, ktory ma priponu wav, ale je to mp3.
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: peter 15. Listopad 2016, 15:04:27
Skus este pre istotu spustit z ahk scriptu rovno foobar s parametrom v ktorom bude cesta k tomu suboru. Mozno tu linku dereferencuje windows explorer a foobaru preda ciel.
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: ondrej_rosik 15. Listopad 2016, 15:41:17
yeah, to je ono, teraz to funguje. Cize aj ahk ked zisti, ze je to prelinkovane, tak rovno posle na foobar povodnu cestu. Uzasne, akurat som v robote, tak to rovno odskusam aj na sieti.
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: peter 15. Listopad 2016, 16:24:48
Vyborne :)
ahk to dereferencovanie nerobi priamo. Run predava svoj parameter exploreru rovnako, ako ked das na subore enter. Tvorcovia sa tymto zbavuju potreby programovat zistovanie asociacie content typov (bleh, vlastne vo windows pripon :(), urobi to za nich explorer, len po pri tom dereferencuje aj linky co je v tomto pripade nezelany vedlajsi efekt.
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: ondrej_rosik 16. Listopad 2016, 09:42:30
Uz len posledna vec ak by to tu niekto do buducna hladal a skusal. v petovom skripte sa pouziva sendplay na simulaciu skratky ctrl+C. toto ale nefunguje ak je zapnute UAC: "Note: SendPlay may have no effect at all if UAC is enabled, even if the script is running as an administrator." takze radsej treba pouzit sendimput, to by malo fungovat.
Název: ako rozchodit dsp?
Přispěvatel: ondrej_rosik 26. Červen 2017, 11:03:21
Ahojte,
Mam tu jeden konkretny dsp plugin, ktory by som chcel pouzivat vo foobare. Musim mat nainstalovany ten dsp bridge, ked sa zda, ze foobar uz ma vlastny dsp manager? Ci tie winampovske dsp efekty su ine ako tie, ktore nativne foobar podporuje? Ak mi staci ten manager, co je vo foobare, ako mu vysvetlim, kde ma hladat ten moj konkretny efekt, pripadne kde to zvycajne prehladava? Uz som skusal googlit, ale nie je mi to veru jasne.
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: Marek 26. Červen 2017, 11:41:34
AHoj,
Foobar ma vlastny sposob DSP pluginov. Musis mat Winamp DSP bridge, ci ako sa to vola, inak to nerozchodis. Mozes pripadne skusit zistit, ci neexistuje podobny plugin priamo pre foobar. Tam je to robene tak, ze v preferences si najdes v strome vetvu Components a tam tlacidlo Install a potom uz len vyhladas plugin.
Zo stranky doplnkov sa komponenty instaluju aj tak, ze stiahnes subor s priponou .fb2k-component a ten sa po kliknuti nan nainstaluje automaticky.
Název: Re:Foobar2000
Přispěvatel: ondrej_rosik 28. Červen 2017, 14:37:30
islo konkretne o plugin perfect declipper. Ten ma aj vst verziu, ale s tou sa mi pravidelne zasekol a zospal Reaper. Tak som myslel, ze bude cesta skusit dsp verziu pre winamp. nakoniec sa mi ale podarilo vyriesit padanie Reaperu,takze zanechal som pouzil nakoniec vst.