Autor Téma: Foobar2000  (Přečteno 15399 krát)

ondrej_rosik

  • Reset Staff
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 447
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:Foobar2000
« Odpověď #30 kdy: 16. Listopad 2016, 09:42:30 »
Uz len posledna vec ak by to tu niekto do buducna hladal a skusal. v petovom skripte sa pouziva sendplay na simulaciu skratky ctrl+C. toto ale nefunguje ak je zapnute UAC: "Note: SendPlay may have no effect at all if UAC is enabled, even if the script is running as an administrator." takze radsej treba pouzit sendimput, to by malo fungovat.

ondrej_rosik

  • Reset Staff
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 447
    • Zobrazit profil
    • blog
ako rozchodit dsp?
« Odpověď #31 kdy: 26. Červen 2017, 11:03:21 »
Ahojte,
Mam tu jeden konkretny dsp plugin, ktory by som chcel pouzivat vo foobare. Musim mat nainstalovany ten dsp bridge, ked sa zda, ze foobar uz ma vlastny dsp manager? Ci tie winampovske dsp efekty su ine ako tie, ktore nativne foobar podporuje? Ak mi staci ten manager, co je vo foobare, ako mu vysvetlim, kde ma hladat ten moj konkretny efekt, pripadne kde to zvycajne prehladava? Uz som skusal googlit, ale nie je mi to veru jasne.

Marek

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Příspěvků: 220
    • Zobrazit profil
Re:Foobar2000
« Odpověď #32 kdy: 26. Červen 2017, 11:41:34 »
AHoj,
Foobar ma vlastny sposob DSP pluginov. Musis mat Winamp DSP bridge, ci ako sa to vola, inak to nerozchodis. Mozes pripadne skusit zistit, ci neexistuje podobny plugin priamo pre foobar. Tam je to robene tak, ze v preferences si najdes v strome vetvu Components a tam tlacidlo Install a potom uz len vyhladas plugin.
Zo stranky doplnkov sa komponenty instaluju aj tak, ze stiahnes subor s priponou .fb2k-component a ten sa po kliknuti nan nainstaluje automaticky.
Marek Macko
administrátor fóra

ondrej_rosik

  • Reset Staff
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 447
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:Foobar2000
« Odpověď #33 kdy: 28. Červen 2017, 14:37:30 »
islo konkretne o plugin perfect declipper. Ten ma aj vst verziu, ale s tou sa mi pravidelne zasekol a zospal Reaper. Tak som myslel, ze bude cesta skusit dsp verziu pre winamp. nakoniec sa mi ale podarilo vyriesit padanie Reaperu,takze zanechal som pouzil nakoniec vst.