Autor Téma: Ako sa zaregistrovať  (Přečteno 23903 krát)

Marek

• Administrator
  • Newbie
    • Zobrazit profil
Ako sa zaregistrovať
« kdy: 17. Leden 2011, 09:35:45 »
Ak chcete prispieť svojou troškou do diskusie na našom fóre, musíte sa zaregistrovať. Tento návod by vámv tom mal pomôcť.

1. Vyhľadajte na stránke forum.unss.sk odkaz "Registrovat" a aktivujte ho

2. Otvorí sa stránka s licenčnými podmienkami fóra. Po ich pozornom prečítaní na ich prijatie aktivujte tlačidlo "Souhlasím s podmínkami"

3. Otvorí sa stránka s registračným formulárom. Na ten sa dostanete napr. navigáciou po nadpisoch, ide o nadpis tretej úrovne. Pod ním sa nachádzajú príslušné políčka, ktoré je treba vyplniť:
- Uživatel: meno alebo prezývka, pod ktorou budete na fóre vystupovať. Používa sa aj pri budúcom prihlasovaní do fóra.
- E-mail: vaša emailová adresa,
- začiarkávacie políčko "Všichni uživatelé mi mohou poslat email.:": ak ho začiarknete, ktokoľvek vo fóre uvidí vašu emailovú adresu. Odporúčam ho nechať odčiarknuté, aby ste sa nedostali do rany nejakému nenásytnému rozosielačovi nevyžiadanej pošty.
Zvol heslo: sem napíšte heslo, ktoré budete používať na prihlasovanie do fóra, musí mať aspoň 8 znakov,
Ověř heslo: znovu zadajte heslo, ktoré ste zadali v predchádzajúcom políčku. Ak sa obsah týchto dvoch políčok nebude zhodovať, systém vás ďalej nepustí.
- nadpis "Ověření": Pod ním nájdete jednoduchú otázku, ktorej odpoveď zadáte do nasledujúceho editačného políčka, veľkosť písmen nerozhoduje. Toto slúži na ochranu pred automatickými registráciami používateľov s nie najšľachetnejšími úmyslami. :)
- tlačidlo "Registrovat": ak ste správne vyplnili všetky údaje, po jeho aktivácii dostane administrátor fóra upozornenie na novú registráciu, ktorú musí odobriť. O úspešnosti registrácie sa dozviete na emailovej adrese, ktorú ste zadali do registračného formulára.
« Poslední změna: 14. Červen 2011, 21:38:01 od Marek »
Marek Macko
administrátor fóra

Marek

• Administrator
  • Newbie
    • Zobrazit profil
Re:Ako sa zaregistrovať
« Odpověď #1 kdy: 14. Červen 2011, 21:41:48 »
Vďaka neúnosnému množstvu automatických registrácií som musel pridať overenie formou odpovedania na jednoduchú otázku. Veľkosť písmen nerozhoduje, takže by to nemal byť problém. Samozrejme som tomu prispôsobil aj návod...
Marek Macko
administrátor fóra