Autor Téma: binauralne mikrofony  (Přečteno 5160 krát)

svoncinarova

• Host
binauralne mikrofony
« kdy: 30. Říjen 2012, 07:50:39 »
ahojte ludkovia,

prosimvas viete mi poradit firmu resp obchod uplne najlepsie v bratislave ktory by sa zaoberal predajom binauralnych mikrofonov?

patram zhanam po google a kdenic tunic.

a dost mi zalezi na case kedze musim pripadne testovanie pred ich kupou z firmou ci obchodom dohodnut max do 25 novembra. Vtedy totiz konci posledna kolotociarska akcia tejto sezony, a kedze prave na kolotococh ich budem najhojnejsie vyuzivat testy maju prebehnut tam.

ak niekto oniecom vie dajte vediet.

paa Adela.

peter

• Reset Staff
  • Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
Re:binauralne mikrofony
« Odpověď #1 kdy: 30. Říjen 2012, 09:05:01 »
Ahoj,
No obavam sa, ze specialny obchod nenajdes. Je to pomerne specialny tovar. skor by som navrhoval postup:
- najdi si vyrobcu a konkretny model  (alebo aj viac modelov) mikrofonov o ktore mas zaujem,
- potom skus hladat obchody, ktore by ich mohli mat.
Velmi tazko najdes obchod, ktori sa zaobera specialne binaural technikou. Trochu sa obavam, ze budes musiet hladanie rozsirit aj na okolite krajiny.
Mimochodom, predpokladam, ze ti ide o holofonicky zaznam, ak hej, tak to vsetko bude asi dost drahe. Teda ak si nevyrobis holofoniu situ na tvoje usi, to moze byt zase velmi lacne. :)
Peter Lecký, Stopka n.o.

svoncinarova

• Host
Re:binauralne mikrofony
« Odpověď #2 kdy: 30. Říjen 2012, 09:37:58 »
ahoj peto no ide mi o taki ten zvuk jak sa tomu nadava ze 3d. no sak to ze uz som hladala aj vyrobcov ale nic moc som nenasla. a co sa tyka toho obchodu nemusi to byt specializovany staci ze tam maju 2 3 take produkty. ale halvne ide oto aby bol v bratislave.

adela