Autor Téma: Niečo na FAcebook chat  (Přečteno 2526 krát)

ondrej_rosik

  • Reset Staff
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 430
    • Zobrazit profil
    • blog
Niečo na FAcebook chat
« kdy: 20. Červen 2015, 12:30:15 »
Ahojte,
Doposiaľ som na Facebook chat úspešne používal mirandu NG, ale už asi tri dni mi nechodia správy. Odosielať môžem, vidím aj stav, teda online, offline, ale ak mne niekto napíše, tak si to Miranda nevšimne. ˇFunguje to niekomu spoľalivo, prípadne čo na FB chat aktuálne používate? Viem, že sa to dá cez mobilnú stránku FB, len to je trošku nepohodlné.

svoncinarova

  • Host
Re:Niečo na FAcebook chat
« Odpověď #1 kdy: 20. Červen 2015, 12:39:55 »
ja pouzivam mirandu ng v testovacich verziach a fb mi slape ako ma.

ondrej_rosik

  • Reset Staff
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 430
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:Niečo na FAcebook chat
« Odpověď #2 kdy: 20. Červen 2015, 12:55:52 »
aha, no tak to kuknem, ja tu mam nejaku mirandu ng 0.95, mozno ze je uz dost stara, pluginy sa obcas aj zvykli aktualizovat, ale posledny update mi tu vyskocil uz davno.

Marek

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Příspěvků: 219
    • Zobrazit profil
Re:Niečo na FAcebook chat
« Odpověď #3 kdy: 20. Červen 2015, 13:11:18 »
A pouzivas fb chat cez jabber alebo facebook plugin? V kazdom pripade odporucam prejst na nightly ako pise adela.
V options > Plugin Updater prepni prepinac na Development version (less stable) a daj aktualizovat.
« Poslední změna: 20. Červen 2015, 13:13:52 od Marek »
Marek Macko
administrátor fóra

ondrej_rosik

  • Reset Staff
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 430
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:Niečo na FAcebook chat
« Odpověď #4 kdy: 20. Červen 2015, 14:13:56 »
Nuz tak skusil som najprv prejst na mirandu 0.95.5 alpha. zda sa ale, ze mam nejako posramoteny profil lebo to tu hadzalo chybu, ze nevie najst mircore.dll. objavovalo sa to vzdy po starte a vysledkom bolo, ze sa nedalo otvorit okno s moznostami. Tak si vravim dobre, urobim novy profil. Lenze v nastaveniach mi NVDA napr pri nastavovani moznosti v chat okne necitalo typ prvku ani ci je zaciarknute alebo odciarknute. Vratil som sa teda k ten 0.95 stable a nastavil som, ze pluginy chcem aj vyvojarske, aktualizovalo sa a veru zda sa, ze to pomohlo. Takze diky.

Marek

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Příspěvků: 219
    • Zobrazit profil
Re:Niečo na FAcebook chat
« Odpověď #5 kdy: 20. Červen 2015, 14:19:38 »
Plugin updater ti aktualizuje aj core, nie len pluginy, takze zbytocne si sa trapil. :)
Marek Macko
administrátor fóra

ondrej_rosik

  • Reset Staff
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 430
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:Niečo na FAcebook chat
« Odpověď #6 kdy: 20. Červen 2015, 15:22:57 »
Toto si mi radsej ani nemal hovorit :) no nic, hlavne, ze to uz funguje.