Autor Téma: NVDA hlási vnorený objekt pri správach v mirande  (Přečteno 2146 krát)

ondrej_rosik

  • Reset Staff
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 430
    • Zobrazit profil
    • blog
NVDA hlási vnorený objekt pri správach v mirande
« kdy: 7. Září 2015, 19:59:19 »
Ahojte, Od istého času mi NVDA pri čítaní správ v mirande pri každej správe hlásy "vnorený objekt". Zdá sa, že je tam nejaký interpunkčný znak, ale neviem sa toho zbaviť. Neviem teraz odhadnúť, kedy presne to začalo, vyriešil som to narýchlo slovníkom ale teraz mi to logicky nečíta vnorené objekty ani na webe. Viete niekto, čo s tým?

Marek

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Příspěvků: 219
    • Zobrazit profil
Re:NVDA hlási vnorený objekt pri správach v mirande
« Odpověď #1 kdy: 7. Září 2015, 22:36:18 »
Ahoj,
no veľmi čudné. Aký plugin na chatovacie okno používaš (SRM, Scriver, Tabsrm...)?
Marek Macko
administrátor fóra

ondrej_rosik

  • Reset Staff
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 430
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:NVDA hlási vnorený objekt pri správach v mirande
« Odpověď #2 kdy: 7. Září 2015, 23:41:08 »
Mám tu len to jednoduché základné chatovacie okno. skúsil som staršie NVDA a tam to vnorené objekty nehlási.

Marek

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Příspěvků: 219
    • Zobrazit profil
Re:NVDA hlási vnorený objekt pri správach v mirande
« Odpověď #3 kdy: 8. Září 2015, 11:38:08 »
Dal som si pred chvilou klasicke okno a okrem toho, ze sa to sprava trochu inkonzistentne pri tabovani, problem s vnorenym objektom som nemal. Skus pozakazovat vsetky toolbary a formatovanie a ak nepomoze, daj si scriver, ten je aj tak na tom lepsie pokial ide o pristupnost. Da sa instalovat priamo cez main menu > Available components list.
Marek Macko
administrátor fóra

ondrej_rosik

  • Reset Staff
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 430
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:NVDA hlási vnorený objekt pri správach v mirande
« Odpověď #4 kdy: 8. Září 2015, 21:55:20 »
ano, messagelog a tam vypnut formatovanie a dal som rovno aj ikony. Dik.