Odvolavam, predosle riesenie sa zdalo byt spravne len docasne. Po restarte sa opat vsetky stranky tvarili ako nedoverihodne, nezabezpecene a skodlive. Par dni som to nechal tak, pridaval som vynimky, ale myslim, ze dnes som uz fakt prisiel na riesenie. Cele to u mna sposobuje Antivirus eset nod32 9, ktory do prehliadaca ma zavadzat vlastny doverihodny korenovy certifikat. Ak toto v Esete vypnem, firefox sa tvari, ze vsetko je v poriadku. Zatial to mam teda vypnute, podla vsetkeho to ale nie je uplne bezpecne riesenie. Vidim tu moznost nahrat korenovy certifikat do prehliadaca rucne, ale akosi mi to NVDA nechce aktivovat, takze zajtra na to vezmem vidiacu osobu. Medzitym (len aby ste vedeli) som skusil starsi firefox, firefox portable, aktualizovat windows, pomodlit sa, zahresit, vyspat sa... jedine, co bolo zvlastne, ze chrome portable taketo problemy nema. Druha zvlastna vec je, ze ak som v Esete docasne vypol kontrolu, tak problem pretrvaval, co ma privadzalo k tomu, ze Eset to nerobi.