Autor Téma: Komentáre vo worde  (Přečteno 10233 krát)

pohankova2

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
Komentáre vo worde
« kdy: 22. Březen 2016, 01:35:07 »
Zdravím všetkých vo fóre,
 po veeeľmi dlhom čase sa ozývam. Jednak preto, že ak budem čosi potrebovať alebo čosi, tak ma nevyradia, lebo nemám aspoň z času na čas nejaký nový príspevok, teda námet na tému. :-) Potrebujem od Vás radu, ja tu väčšinou ani iné veci ako zaujímavosti a iné veci ani nepíšem. Ale dosť bolo kecov. K veci. :-)
Máte niekto z Vás skúsenosti s prácou s komentármi vo worde? Hocijaké skúsenosti, najlepšie čím väčšie tým lepšie, ale dobré je všetko. Najlepšie aj s jawsom aj s nvda. Ak viete urobiť aj nejaké porovnanie či rozdiely, bolo by to super. Nejaké skratky, ako to celé funguje a čo nefunguje? Napr. k príkladu: Ako sa môžem presúvať medzi jednotlivými komentármi, vstupovať do nich, odpovedať na ne, upravovať a pod.? Príp. ako sa pohybovať medzi komentármi a samotným textom v dokumente? ako sa komentár vkladá? Takéto veci, drobnosti. Nejaké rady pomocné rady. Ak máte k tomu čosi spísané, mohli by ste mi to posunúť? Príp. ak viete o nejakom šikovnoma nglickom tutoriali aj audio na túto tému, alebo o hocijakom návode? S radosťou prijímem všetky komentáre, všetky skúsenosti, budem vďačná za hocičo,aj za málo, tak sa prosím Vás nebojte reagovať.
Už som mala v pláne napísať skôr, ale teraz je to pre mňa fakt už aktuálne a aj užitočná funkcia vo worde, ktorú je fajn vedcieť používať. Príp. ak viete aj porovnať rozdiely aj medzi starým a novým wordom - vraj tam nejaké aj značné sú - čiže word 2003 a word 2010 a vyššie.
Veľmi pekne Vám všetkým pekne ďakujem za každú reakciu a teším sa na odpovede.
Zuzana Pohanková

ondrej_rosik

• Reset Staff
  • Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:Komentáre vo worde
« Odpověď #1 kdy: 28. Březen 2016, 18:05:58 »
Odporucal by som ti pozriet dokumentaciu k NVDA, cast ms word. vkladanie sa vo worde 2003 robilo cez vlozit > komentar, vnovsich netusim. ako sa ale komentare mazu neviem, pamatam si, ze som s tym mal problem.