Autor Téma: Skúsenosti s aplikáciou one drive  (Přečteno 12342 krát)

pohankova2

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
Skúsenosti s aplikáciou one drive
« kdy: 4. Březen 2017, 21:05:08 »
Zdravím všetkých,
Viem, zase som sa dlho neozvala. A opäť potrebujem radu. Verím a dúfam, že sa nájde niekto, kto mi bude aspoň nejako vedieť poradiť a že môj príspevok neostane bez odozvy. :-)
Máte niekto prosím Vás skúsenosti s prácou s čítačom obrazovky a aplikáciou one drive? Alebo viete o niekom, kto by mi s tým vedel poradiť? Viem, že istý pán Podolinský dopisuje do nášho blind revue, ale nemám na neho kontakt, ak by ste mysleli, že by to mohlo byť fajn, alebo že by s tým vedel pracovať, posunuli by ste mi na neho nejaký kontakt? Alebo možno sa mi ozve sám. :)
Táto aplikácia je súčasťou microsoft online 365, teda nejakého balíka, ktorý ponúka microsoft online. Viem, že čosi také existuje a dá sa to aj nainštalovať, ale ja by som skôr potrebovala vedieť ovládať webové ozhranie. Kvôli pár dokumentom mi je zbytočné si to nainštalovať. A možno na starší windows xp by to ani nefungovalo. Riešila som s niekým takto jeden dokument. Dokázala som si ten dokument stiahnuť. Ale nedokázala som sledovať priebežne, ťo zrn ťlobrk toní na tom dokumente. Dokument v tejt aplikácii, keď si napr. kliknete na odkaz sa otvorí v ms word online, len nvda mi akosi nič nechcelo čítať. A ak som aj našla čosi na zjednodušenie ovládania, po rozzkliknutí sa nič významné nestalo, ani žiadny pomocník, nič. :-) Takže ak by ste vedeli alebo mali s tým skúsenosti a vedeli o niekom, dajte mi prosím Vás vedieť. :-)
Ďakujem

ondrej_rosik

• Reset Staff
  • Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:Skúsenosti s aplikáciou one drive
« Odpověď #1 kdy: 9. Březen 2017, 07:38:18 »
Ahoj, ja som to v pondelok preposlal do konferencie fanda, ale ani tam sa nik nehlási. Ja by som odporučil skôr skúsiť google docs, tam by si mohla byť úspešnejšia, minimálne tabuľky som v tom nedávno musel editovať, takisto som nedávno vytváral jeden formulár a ide to. S tými zmenami ale neviem, toto som nevedel pochopiť ani v klasickom worde.

peter

• Reset Staff
  • Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Skúsenosti s aplikáciou one drive
« Odpověď #2 kdy: 9. Březen 2017, 09:14:20 »
Ahojte,
Pokial ide o one drive, tak ja osobne nemam ziadne skusenosti. Zda sa mi, ze davno o tom cosi pisal marco zehe na svojom blogu
http://www.marcozehe.de
Sledovanie zmien odporucam pouzivat vo worde, tam je to pouzitelne perfektne. V akomkolvek prostredi na webe to bude zrejme dost divocina.
Peter Lecký, Stopka n.o.