Ahojte,
Tak sme vcera s Ondrejom rozmyslali, preco to nejde, a on nakoniec spomenul o explorery.
Tak som urobila nasledovne.
1 nadstavila si internet explorer ako predvoleny prehliadac.
2 spustila dropbox, v informacnom okienku ktore sa mi otvorilo a ktore bolo o tom, aby som pre prihlasenie stlacila ctrl g som toto aj urobila.
po 3 otvorila sa mi cez internet explorer stranka, ktora zacinala na
na nej som vpisala svoj e-mail a svoje heslo a klikla na prihlasovacie tlacidlo.
nasledne som dostala otazku asi v zneni:
chces spojit svoje (take a take) konto s kontom dropbox (takim a takim)?
a tak som klikla na tlacidlo co bolo hned pod tym, a co bolo nieco ako pripojit alebo spojit.
nasledne som sa dozvedela ze:
pocitac je uspesne spojeny s tvojim kontom dropbox.
Tak som este presla na tlacidlo
prejdi na dropbox, a v momente ako som sa na webe odhlasila, tak na liste som zacala vidiet, ze sa mi sinchronizuju udaje.
4 este som si prestavila predvoleny prehliadac naspet na firefox a to bolo a je cele.
len tak mimochodom koho by to zaujimalo, lebo som to potom neskor este testovala, tak s prehliadacov google chrome, firefox a internet explorer si s tym google chrome vobec neradi. ten ani len nevie otvorit tu stranku dropboxu kde sa to cele prihlasuje. Firefox ju sice otvori ale ked sa pozrete do adresneho riadku, tak ta adresa je po 1 cudna a po 2 ani vas to neprihlasi, aj ked ste si na 300 percent isty ze mate udaje spravne. ale internet explorer je v tomto apsolutne najlepsi.
dufam, ze niekomu do buducnosti pomoze, lebo dropboxu sa to prihlasovanie asi nechce doladit.